Weerman Ed Aldus

Wie ben ik

Even voorstellen

We kennen Ed Aldus allemaal als de populaire weerman bij Radio en TV Rijnmond. Minder bekend is zijn passie voor het fotograferen van bijzondere landschappen en levende dieren in de natuur. De laatste twee jaar heeft die hobby een ware vlucht genomen, zeker als het gaat om het vastleggen van allerlei vogelsoorten. Het resultaat ligt nu voor u: een prachtige kalender met twaalf unieke foto’s van bijzondere vogels uit eigen land. Noem Ed geen vogelaar. In alle bescheidenheid vindt hij dat hij daarvoor te weinig verstand heeft van vogels.

Verschillende soorten vogels

Hij heeft de verschillende soorten vooral leren kennen door tips van echte vogelkenners en met behulp van vogelgidsen en een speciale vogelapp.

Het vogelen doet hij vooral voor het plaatje: de kleur, de actie en de compositie. Hij gaat dan ook nooit zonder fotocamera op pad. De afgelopen jaren heeft hij vele duizenden foto’s gemaakt; genoeg materiaal voor nog veel meer kalenders. Voor 2022 staat al een jaarkalender in de planning. Ed Aldus hoopt met de foto’s zijn enthousiasme voor de natuur in Nederland, en de vogels in het bijzonder, over te brengen op anderen.

Contactformulier

Heeft  u een vraag, vul dan gerust het onderstaande  contactformulier in. 

info@edaldus.nl

https://www.edaldus.nl

KVK 24449111