Foto bestellen

706ls gepassioneerd natuurfotograaf ben ik trots om mijn prachtige foto’s aan te bieden op mijn website. Mijn specialiteit ligt voornamelijk bij het vastleggen van de levende natuur, met een speciale focus op vogels. Ik geloof dat de schoonheid van de natuur ongelooflijk waardevol is en het verdient om vastgelegd te worden in adembenemende beelden.

Ik krijg regelmatig de vraag of het mogelijk is om mijn foto’s te bestellen, en ik ben verheugd om te zeggen dat dit absoluut mogelijk is! Ik beschik over een professionele fotoprinter, waarmee ik de foto’s op hoogwaardig fotopapier kan afdrukken, vanaf 10-15 cm tot het indrukwekkende A3-plus formaat, met of zonder passe-partout. Dit zorgt ervoor dat de details en kleuren van mijn foto’s volledig tot hun recht komen. 

Bij het bestellen van mijn foto’s heb je de vrijheid om te kiezen tussen een foto zonder lijst of een compleet pakket met een prachtige lijst. Ik begrijp dat iedereen een unieke smaak en stijl heeft, en daarom wil ik jou de mogelijkheid geven om de foto’s op een manier te presenteren die perfect past bij jouw persoonlijke voorkeur en interieur.

Naast de beschikbaarheid van verschillende formaten, bied ik ook de mogelijkheid om de foto’s als digitale bestanden aan te schaffen. Als je geïnteresseerd bent in een digitaal bestand, kan ik de foto leveren als een groot .jpg-bestand. De kosten hiervoor bedragen €95,00 inclusief btw.

Ik wil benadrukken dat alle foto’s uit mijn catalogus kunnen worden afgedrukt, dus als je een specifieke foto hebt gezien op mijn website of Instagram-pagina die je graag wilt bestellen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier. Ik help je graag verder en beantwoord eventuele vragen die je hebt met betrekking tot prijzen, bestellingen en verzending.

Voor het gemak heb ik enkele voorbeelden van foto’s met lijst in A3-formaat met passe-partout op mijn website geplaatst. Deze voorbeelden geven je een idee van hoe de foto’s eruit kunnen zien wanneer ze worden ingelijst. De prijs van deze A3-formaat met passe-partout (40×50 cm), inclusief lijst en exclusief verzendkosten, bedraagt €70,00 inclusief btw.

Het is mijn doel om de foto’s beschikbaar te maken voor een breed publiek. Daarom kun je bij mij al een A3-formaat met passe-partout aanschaffen voor een relatief lage prijs van €70,00 inclusief btw! Dat is een leuke manier om zo’n pronkstuk aan te schaffen in je (werk)kamer of als cadeau aan iemand te schenken.

Contactformulier

Heeft  u een vraag, vul dan gerust het onderstaande  contactformulier in. 

info@edaldus.nl

https://www.edaldus.nl

KVK 24449111